ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΛΑΝΔΡΑΝΗΣ

Συνέντευξη Λευτέρη Καλανδράνη, με αφορμή την παράσταση «Μια νύχτα στο Παρίσι».


Μια νύχτα στο Παρίσι. Τι πραγματεύεται το έργο;
Η παράσταση είναι μια διασκευή από το έργο ιδιωτικές ζωές του Νόελ Καουαρντ , είναι μια επίκαιρη διασκεδαστική κωμωδία που έρχεται να μας υπενθυμίσει το ποσό απρόβλεπτος και απίθανος είναι ο έρωτας, 2 νεόνυμφα ζευγάρια εμπλέκονται και περιπλέκονται σε αναπάντεχες κωμικοτραγικές καταστάσεις. Όλα ξεκινούν από το ξενοδοχείο όπου τα 2 ζευγάρια έχουν πάει για το μήνα του μέλιτος.


Ποιον χαρακτήρα υποδύεσαι και ποια η σχέση του με τους άλλους χαρακτήρες του έργου;
Εγώ είμαι ο Έλιοτ ένας ευκατάστατος δικηγόρος Προερχόμενος από μια πολύ γνωστή οικογένεια του Παρισιού , παντρεύτηκα την Σιμπιλ ( Κωνσταντίνα Βάρδα ) και πήγαμε για μήνα του μέλιτος σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο , εκεί βρίσκεται χωρίς φυσικά να το γνωρίζουμε η Αμάντα ( Άνια Καστρινάκη ) η πρώην σύζυγος μου, με την οποία υπάρχουν προηγούμενα.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΛΑΝΔΡΑΝΗΣ 1


Ποιά είναι τα κοινά χαρακτηριστικά σου με τον ρόλο σου;
Σε κάθε ρόλο που θα υποδύεσαι πάντα υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά και πράγματα με τα οποία μπορείς να ταυτιστείς , εγώ με τον Έλιοτ έχουμε πολλά κοινά, είμαστε ειλικρινείς, άμεσοι, δεν μπορούμε να κρύψουμε τα αισθήματα και συναισθήματα μας, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας , είμαστε υπεύθυνοι των πράξεων μας και ακολουθούμε την καρδιά μας με κάθε κόστος.


Ποιός θα ήταν ο λόγος για να προτείνεις σε κάποιον τη συγκεκριμένη παράσταση;
Από τους κυριότερους λόγους που πρέπει να δει κάποιος την παράσταση είναι η εκπληκτική σκηνοθεσία της Έφης Μεράβογλου , είναι σκηνοθεσία ανατρεπτική γίνονται διάφορα πράγματα που εκπλήσσουν ακόμα και μας τους ηθοποιούς , ένας ακόμα λόγος που πρέπει να δει κάποιος την παράσταση μας είναι ο έρωτας , όλοι μας έχουμε ερωτευτεί και γνωρίζουμε ποσό δυνατό συναίσθημα είναι ο έρωτας , αν πάλι κάποιος δεν το έχει νοιώσει , να ένας καλός λόγος να δει την παράσταση για να ερωτευτεί.


Ποιά είναι η σχέση σου με το γυναικείο φύλλο;
Καταρχάς έχω τεράστιο σεβασμό για το γυναικείο φύλλο είναι η κινητήριος δύναμη μου από την αρχή που κατανόησα τον εαυτό μου, από εκεί ξεκινούν και καταλήγουν όλα, είναι η έμπνευση μου ο λόγος ύπαρξης μου. Υπάρχει μεγάλη ευγνωμοσύνη για την γυναίκα, μου χάρισε το μεγαλύτερο συναίσθημα όλων τον έρωτα , με δίδαξε την αγάπη, μου διαμόρφωσε τον χαρακτήρα μου έδειξε το μονοπάτι της ζωής μου , έδωσε νόημα στις ανησυχίες μου στην ύπαρξη μου . Εύχομαι όσο ζω να μπορώ να είμαι άξιος αποδέκτης του έρωτα της γυναίκας.

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

 •   ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  MAGGIE REILLY Live in Athens !«Everytime we touch» a «Μoonlight Shadow» waiting «Τo France» Η «φωνή»
  Read More
 • 2002GR & Friends 45th Anniversary!Η μεγάλη γιορτή μιας μεγάλης μπάντας !! SPECIAL GUESTS: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ / ΕΚΕΙΝΟΣ & ΕΚΕΙΝΟΣΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΝΤΖΕΛΟΣ (ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ)ΚΑΤΙΑ ΣΑΜΑΝΤΖΗ
  Read More
 • O Hozier, ένας από τους πιο επιτυχημένους μουσικούς της δεκαετίας που διανύουμε, έρχεται στο Release Athens 2019, την Κυριακή 23
  Read More
 • What was your relationship with music in your childhood and when did you decide you wanted to be a singer?I
  Read More

Cover1908

dj party

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL