Κυριακή, 17 Νοέμβριος 2019

 

rockandrolllogo mikro
...is here to stay!

 since 2007

WENDY GIBBINS

Συνέντευξη Wendy Gibbins


1.    Ασχολείστε αποκλειστικά με τη συγγραφή θεατρικών έργων και τι σας εμπνέει να γράφετε;
Γράφω θέατρο, ποίηση και μυθιστορήματα. Έργα μου έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αντλώ τα θέματα των ιστοριών μου από την καθημερινότητα και με εμπνέει κυρίως το περιβάλλον και πώς ο κόσμος αντιδρά μέσα σε αυτό.

2.    Ποιο είναι το αγαπημένο σας έργο από το παγκόσμιο ρεπερτόριο και γιατί;
Μου αρέσει πολύ το «Ξύπνημα της άνοιξης» του Φρανκ Βεντεκιτ. Το είδα πρώτη φορά στην Αγγλία και με άγγιξε η ιστορία αλλά και το πόσο ρεαλιστικά δοσμένη είναι χωρίς να προσπαθεί να εντυπωσιάσει. Επίσης, λατρεύω το έργο του Terence McNally “Master Class: Maria Callas”. Είναι τόσο λιτό αλλά ταυτόχρονα τόσο γεμάτο που πστεύω ότι κανείς δεν μπορεί να φύγει από την αίθουσα χωρίς να καταλάβει πραγματικά ποια ήταν αυτή η γυναίκα.

3.    Πιστεύετε στον έρωτα; Ποια είναι η δύναμή του;
Εννοείται ότι πιστεύω. Είναι από τα πιο σημαντικά συναισθήματα στη ζωή, είτε πρόκειται για σχέση, είτε για όποια μορφη έρωτα (δουλειά, ζωή κτλ) Είναι το μόνο που μπορεί να σε κάνει να νιώθεις φωτεινός και ασφαλής στον κόσμο και το μόνο που σβήνει τις μαύρες σκέψεις στη ζωή.

PIC 2953 copy
4.    Το επόμενό σας έργο τι θα θέλατε να αφορά;
Το επόμενο έργο θα αφορά πάλι τη ζωή ως θέμα, από την πλευρά μιας ηλικιωμένης γυναίκας που παρατηρεί τα χρόνια να περνούν και μετρά αντρίστροφα.

5.    Αν ερχόταν ένας θεατής με απόλυτη ειλικρίνεια, που δεν θα μπορούσε να κρύψει τη σκέψη του με τίποτα, τι θα τον ρωτούσατε να σας απαντήσει;
Εκτιμώ την άποψη κάθε θεατή, γιατί για το κοινό δουλεύουμε και δημιουργούμε πράγματα. Εκτός από την άποψή του, σε σχέση με αυτό που έχει δει, το πιο σημαντικό που λέω όταν συνομιλώ μαζί με κόσμο, είναι πώς νιώθουν έπειτα από αυτό που είδαν.

6.    Με ποιον χαρακτήρα του έργου ταυτίζεστε περισσότερο;
Ταυτίζομαι με τον ρόλο της Μπεθ, της ηρωίδας, πρώτον σαν γυναίκα αλλά και επειδή τον έχω δομήσει με βάση τη δική μου προσέγγιση και οπτική για τη ζωή αλλά και τι μήνυμα θέλω προσωπικά να περάσω μέσα από το έργο.  «It’s a wonderful world”… That’s I believe!

Leave a comment

Αφήστε το μήνυμα σας!

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • Το φθινόπωρο ήρθε!!! Και μαζί του έρχονται και οι Apalaente!!!με ανάνεωμενο πρόγραμμα και σύνθεση Το συγκρότημα που ξέρει να ξεσηκώνει
    Read More
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΛUNATICSThe Greek Pink Floyd Tribute Band presents: Το μεγάλο ζωντανό αφιέρωμα στους ..PINK FLOYD Με ΑΦΟΡΜΗ
    Read More
  • PAVLOV’S DOG – PRODIGAL DREAMER TOUR 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 – ΚΥΤΤΑΡΟ , ΑΘΗΝΑ (Ηπείρου 48)23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 – EIGHTBALL, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (Πίνδου 1, Λαδάδικα)SUPPORT : BEFORE
    Read More

dj party

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL