elvis

 

Search
collaz3
06.02.12
Main Menu
Home
Μουσικά νέα
Συναυλίες
New Releases
Vinyl stories
Συνεντεύξεις
Επιλογές
Ελληνική Σκηνή
Αφιερώματα
Articles
Artists
Charts
Rockabilly
Elvismania
Radio
Events
Υποστήριξη συναυλιών
Διαφήμιση
Web links
Site map
Εκτός...μουσικής!
Η ιστορία του euro
Κερδίστε χρήματα
Προσφορές
Web Services
Add Site to Favorites
Add Page to Favorites
Make Homepage
Print Page
dinamiki_istoselida
 
  Listen!
dorean_exodos
Home arrow Ελληνική Σκηνή arrow Νέες Κυκοφορίες arrow Ladies & Gents, Here’s The… Swing Shoes

 Μεγάλη προσφορά για τους αναγνώστες του rockandroll.gr από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ. Διαβάστε τις προυποθέσεις και τους όρους συμμετοχής εδώ


                     
             

fm_rockandroll

Ξέρατε ότι....  Το super group των Bad English σχηματίστηκε από τους John Waite (Babys), Neal Schon (Journey), Jonathan Cain (Journey), Ricky Phillips  (Babys) και Deen Castronovo (Wild Dogs). Ηχογράφησαν  δύο άλμπουμ, τα  ''Bad English'' (1989) και ''Backlash'' (1991). Δείτε την μεγαλύτερη επιτυχία τους που έφτασε μέχρι την κορυφή των αμερικανών charts, με τίτλο "When I See You Smile"
   
Ladies & Gents, Here’s The… Swing Shoes PDF Εκτύπωση E-mail

 

Ladies & Gents, Here’s The…
Swing Shoes
 
Δύο κιθάρες , ένα διπλό μπάσσο και ένα βιολί, τέσσερεις μουσικοί που συνεργάζονται ανοίγοντας δικούς τους μουσικούς δρόμους σε jazz, bossa nova, gypsy swing και blues.

Οι  Άδωνις Γουλιέλμος (κιθάρα) και Γιώργος Κούτρας (κιθάρα) συναντήθηκαν το 2006 και ξεκίνησαν να παίζουν στους δρόμους της Αθήνας ως  πλανόδιοι μουσικοί στο Θησείο και στην περιοχή γύρω από την Ακρόπολη συνεχίζοντας ακόμα και σήμερα να κάνουν το ίδιο, απλά «επειδή τους αρέσει».  Το διπλό μπάσσο προστέθηκε λίγο αργότερα με τη συμμετοχή του Χρήστου Ζώη και από το Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς ο Πάνος Τομάρας είναι ο μόνιμος μπασσίστας των Swing Shoes, ενώ πρόσφατα προστέθηκε ως σταθερό μέλος και ο βιολιστής Ανδρέας Σιγαλός.

Με επιρροές από  Django Reinhardt, Romane, Duke Ellington και Μανώλη Χιώτη αλλά και το σύνολο της swing και παραδοσιακής jazz σκηνής, οι Swing Shoes παρουσιάζουν ένα πρώτο άλμπουμ-έκπληξη με δικής τους έμπνευσης προσαρμογές σε μερικά από τα πιο αγαπημένα τους. Και αν διαβάζοντας το tracklist η πρώτη εντύπωση είναι σοκαριστική από τις ετερόκλητες επιλογές τους και το πολυσύνθετο καλλιτεχνικό τους ταμπεραμέντο, η ακρόαση του “Ladies & Gents, Here’s The Swing Shoes” συναρπάζει με την υπεροχή του σε αμεσότητα, ειλικρίνεια, αυθορμητισμό και φαντασία!


Tracklist

1. Then Se Thelo Pia

2. Swing '42

3. Karagouna

4. Nuages

5. Pera Stous Pera Kabous

6. 20th Century Boy* ft. Sugahspank!

7. Yianni m' To Mandili Sou

8. Minor Swing

9. Hassapiko Politiko

10. Rollin' & Tumblin'

11. Karagiozis

12. Sweet Georgia Brown

 

 

Add comment

Security code
Refresh


ΜΗΝΥΜΑΤΑ
Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις!
  • Stella says:
    Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση για το κελεπούρι, καλή χρονιά σε όλους
  • gipel says:
    EYXARISTOYME POLYYYYYYYYY :D
  • geo-elmina says:
    Teleia h sapoutzaki!!!!! perasame teleia! euxaristoume poly RnR!
  • elen says:
    Euxaristoume gia th dynatothta na dwsoyme xara sta paidia mas!!
  • Γιωργος says:
    Ευχαριστουμε πολυ για τις υπεροχες βραδιες!!!
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ (LATEST UPDATE)
10/2 Παρασκευή Δημήτρης Καρράς & Αντίπερα Όχθη
06/02/2012

 Μετρώντας 11 χρόνια σταθερής μουσικής πορείας και έχοντας 8 δίσκους στις αποσκευές του, ο Δημήτρης Καρράς έχει καταφέρει να καθιερωθεί στα μουσικά δρώμενα και στις προτιμήσεις του κοινού.


20/2 Δευτέρα FUGA PERPETUA
04/02/2012

Οι FUGA PERPETUA ξεκινούν μια νυχτερινή πτήση από τη Σαχάρα με τον Anouar Brahem, και αφού πειραματιστούν με το J. S. Bach και παίξουν στην Πόλη και σε άλλα μέρη με το W. A. Mozart, επιστρέφουν με την Κιβωτό των Night Ark…


19/2 Κυριακή Βαγγέλης Καρίπης
04/02/2012

Μετά από 20 χρόνια ενασχόλησης με τα κρουστά, ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς της ελληνικής σκηνής, ο Βαγγέλης Καρίπης, μας παραθέτει την καινούρια του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Percussion Pictures».


9/2 Πέμπτη Πέτρος Θεοτοκάτος
04/02/2012

13 χρόνια από το θρυλικό πια «Πιστόλι στο Πιάτο», ο δημιουργός του  αγαπημένου «Θα χαθώ», μας ταξιδεύει στην δική του προσωπική ουτοπία, συντεθειμένη από τους ήχους του ονείρου, της πόλης, της βίας και του ελεύθερου στοχασμού


19/2 Κυριακή Strawberry Street, LiE
04/02/2012

Η Phonographic Society και το Bat City σας περιμένουν την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, με αποκριάτικες μάσκες ή χωρίς, για να πιούμε, να χορέψουμε και να γνωριστούμε μεταξύ μας


17/2 Παρασκευή BASEMENT HIGH
04/02/2012

Τους αγαπάμε και μας αρέσουν πολύ γι’ αυτό την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, μετά τις 10:00, ανυπομονούμε να απολαύσουμε τους ξεχωριστούς BASEMENT HIGH στο stage μας!



© 2012 Rockandroll.gr music magazine
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
κατασκευή ιστοσελίδων - hosting by Aboutnet