''Rock 'n roll is here to stay, It will never die It was meant to be that way, Though I don't know why I don't care what people say, Rock 'n roll is here to stay'' - Danny & the Juniors

Δευτέρα, 19 Φεβρουάριος 2018

We have 527 guests and 54 members online

•    Προέρχεστε από μουσική οικογένεια και κατά συνέπεια η μουσική έπαιξε σημαντικό ρόλο για εσάς από μικρή ηλικία. Ποια ήταν τα πρώτα σας μουσικά ερεθίσματα και πότε αποφασίσατε ότι θέλετε να ασχοληθείτε με τη μουσική?
Ξεκινήσαμε να παίζουμε βιολί και τσέλο στην ηλικία των πεντέμιση και οι δύο.  Στο μουσικό μας σπίτι ήταν πάντα δεδομένο ότι πρώτα θα μελετήσουμε (βιολί-τσέλο) και μετά, σε δεύτερη μοίρα, έρχονταν τα μαθήματα του σχολείου, οπότε η επαγγελματική μας ενασχόληση με τη μουσική ήταν, ειδικά από κάποια ηλικία και μετά, σχεδόν σίγουρη. Από την ηλικία των 8 περίπου, αρχίσαμε να ανεβαίνουμε στη σκηνή, αρχικά πιο μαθητικά και, όσο περνούσαν τα χρόνια, πιο επαγγελματικά και ακολούθησαν φυσικά οι μουσικές μας σπουδές, τα διπλώματά μας, σεμινάρια, διαγωνισμοί, συνεργασίες, συμμετοχές σε δίσκους κλπ. Ουσιαστικά λοιπόν και έως την έναρξη των String Demons, ακολουθήσαμε αυτό που λέμε, μία καθαρά κλασική παιδεία και πορεία πάνω στα έγχορδά μας. Από εκεί και πέρα, επειδή μεγαλώσαμε σ’ ένα σπίτι όπου ακούγονταν με την ίδια ευκολία και συχνότητα μουσικές του Bach, των Beatles,  Χατζιδάκι, του Vivaldi, του Michael Jackson, του Σαββόπουλου, του Τσιτσάνη, του Mozart, του Χιώτη, των Κατσιμιχαίων, του Ζαμπέτα, των Rolling Stones, του Θεοδωράκη, του Beethoven, του Elton John, των Pink Floyd, του Webber, του Tarrega, του Armstrong, του Βαμβακάρη, του Jimmy Hendrix, του Tchaikovsky κ.ά., τα ερεθίσματά  μας είναι όλα αυτά και αυτό είναι φανερό και στον τρόπο που γράφουμε ένα καινούργιο κομμάτι, αλλά και στον τρόπο που επιλέγουμε να διασκευάσουμε και να ‘’φέρουμε στα μέτρα μας’’ ένα ήδη υπάρχον. Λέμε συχνά πως μας αρέσει να κάνουμε την κλασσική μουσική πιο ‘’λαϊκή’’ και την  λαϊκή μουσική πιο ‘’κλασσική’’!  

•    Πότε σχηματίστηκαν οι “StringDemons” και πως προέκυψε αυτό το όνομα?
            Οι String Demons υπάρχουν ουσιαστικά από το καλοκαίρι-φθινόπωρο του   2014.Το όνομα  String Demons (ελληνιστί Δαίμονες των Εγχόρδων) είναι ένα όνομα που προέκυψε   από την ενεργητικότητα και την ένταση που βγάζουμε πάνω στη σκηνή και στο παίξιμο και όχι από οτιδήποτε άλλο!! Είμαστε…καλοί δαίμονες, που έχουν ως πυρήνα και στόχο της ζωής τους τη μουσική!


•    Από πολύ νεαρή ηλικία έχετε εμφανιστεί σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους (Μέγαρο Μουσικής,Ωδείο ΗρώδουΑττικού) και ταυτόχρονα έχετε αποσπάσει πολλά βραβεία και διακρίσεις. Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να διαχειριστεί ένα παιδί, μία τέτοια κατάσταση?
Μπορεί όλα αυτά να συνέβησαν στη ζωή μας από αρκετά μικρή  ηλικία αλλά τίποτα απ’ αυτά δε μας ‘’χαρίστηκε’’, αντιθέτως, δουλεύαμε σκληρά από εκείνην ήδη την ηλικία και όσες φορές ανεβήκαμε στη σκηνή ως πιο άπειροι (και βέβαια ως πιο έμπειροι πια) ήταν κάτι που το φέραμε εις πέρας άρτια και κερδήθηκε με την αξία μας και μετά από πολλή μελέτη. Οπότε όταν τέτοιες καταστάσεις (συναυλίες σε μεγάλους χώρους με πολύ κόσμο κλπ) έρχονται μετά από κόπο και εργασία, η διαχείρισή τους είναι πιο εύκολη, γιατί είναι κάτι που έρχεται πιο φυσικά. Εξίσου σημαντικό όμως είναι ότι μεγαλώσαμε σωστά και αρκετά ισορροπημένα και πως, μαζί με τον κόσμο της μουσικής, των συναυλιών και της μελέτης, είχαμε μία φυσιολογική παιδική ηλικία, με τα παιχνίδια, τους φίλους, την ανεμελιά και την…τεμπελιά που είναι απαραίτητα σε ένα παιδί και με όλη τη ‘’γείωση’’ που παρέχουν αυτά και την προστασία απέναντι στον κίνδυνο του ‘’να πάρουν  τα μυαλά σου αέρα’’.

•    Εκτός από την Ελλάδα έχετε παίξει και σε άλλες χώρες, όπως είναι η Αμερική, η Γαλλία, η Αγγλία, η Ιταλία και η Αυστρία. Ποιες είναι οι σημαντικότερες εμπειρίες που έχετε αποκομίσει?
Θεωρούμε εξίσου σημαντικό το να παίζει κανείς τη μουσική του σε μία σκηνή και σε κοινό του εξωτερικού, όσο και στην Ελλάδα. Ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον έχει ο  ενθουσιασμός με τον οποίον το ‘’ξένο κοινό’’ αγκαλιάζει τη μουσική που παίζουμε σε συναυλίες μας στο εξωτερικό, αλλά και σε διεθνή φεστιβάλ εδώ, γιατί είναι  μουσική που εμπεριέχει οικεία προς αυτό στοιχεία, συνδυασμένα, με φαινομενικά απλό τρόπο, με έντονα στοιχεία ελληνικής παράδοσης, πράγμα που έχει μεγάλη απήχηση, όπως έχουμε δει, στο το κοινό αυτό.

•    Έχετε ασχοληθεί με πολλά και διαφορετικά μουσικά στυλ. Πως μπορείτε και τα καταφέρνετε, με την μάλιστα  ίδια επιτυχία?
Η μουσική, όσο και να προσπαθούν οι άνθρωποι να δημιουργούν στρατόπεδα, είναι μία. Ανεξαρτήτως του στυλ, οι μουσικές που ο ανυπέρβλητος κριτής, το αυτί, θεωρήσει ωραίες και μας κάνουν αυτό που λέμε ‘’κλικ’’, μας εξάπτουν τη φαντασία, πιστεύουμε πως μπορούν με ομορφιά και λαμπρότητα να ‘’ενωθούν’’, είτε σε ένα ενιαίο καινούργιο κομμάτι είτε σε ένα πρόγραμμα, και να έχουν ένα αποτέλεσμα που να ενθουσιάζει! Όσο δύσκολο είναι το να συνδυαστούν διαφορετικά μεταξύ τους είδη και στυλ, γιατί πρέπει να έχεις γνώσεις, ανεπτυγμένη τεχνική πάνω στο όργανο που παίζεις και να είσαι διατεθειμένος να εργαστείς και να μελετήσεις, άλλο τόσο εύκολο μπορείς να πεις ότι είναι. Γιατί εάν έχει κανείς, εκτός από τα παραπάνω, φωτιά που καίει μέσα του και αληθινή αγάπη για τη μουσική, η ίδια η μουσική πολλές φορές σε καθοδηγεί σε απρόσμενα μονοπάτια. Για παράδειγμα, ενώσαμε ένα πολύ γνωστό κομμάτι μίας ποπ τραγουδίστριας με ένα δικό μας μοτίβο λαϊκοδημοτικής χροιάς και ρυθμολογίας, παιγμένα με κλασικότροπη τεχνική και λογική: ακούγεται παράξενο, αλλά όταν παίζουμε το κομμάτι live γίνεται χαμός, ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει με ενθουσιασμό! ‘Αρα, στα δικά μας τα αυτιά, αλλά και στα αυτιά του κοινού, το ίδιο το κομμάτι σε οδηγεί εκεί που θέλαμε να σε οδηγήσει. Και τα μουσικά στυλ μόλις συνδυάστηκαν με πολύ φυσικό τρόπο!

•    Έχετε προγραμματίσει μία ζωντανή εμφάνιση στο  Ίδρυμα Θεοχαράκη. Πείτε μα στις σχετικές λεπτομέρειες.
Στο ίδρυμα Θεοχαράκη, θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας να προσφέρουμε με πάθος και ενθουσιασμό αυτό που εμείς μπορούμε, τη μουσική μας, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Σπανίων Παθήσεων.
Ακολουθούν 2 stringdemoνικές συναυλίες στο Half Note για 2 Πέμπτες, 8 και 15 Μαρτίου, που τις ετοιμάζουμε με πολλή χαρά, κομμάτια και τραγούδια από τον ολοκαίνουργιο δίσκο, εκπλήξεις και εκλεκτούς καλεσμένους, 8/3 τον Βαγγέλη Μπουντούνη και 15/3 την Αρετή Κετιμέ! Τα υπόλοιπα επί σκηνής!

CD 2
•    Ποιες είναι οι μέχρι τώρα δισκογραφικές σας δουλειές?
Ο πρώτος μας δίσκος με τίτλο ‘’String Demons’’κυκλοφόρησε το 2014 από τη FM Records και ήταν ουσιαστικά ένα E.P. με τα πρώτα stringdemoνικά κομμάτια που φτιάξαμε. Ο δεύτερος, επίσης από την FM,  τιτλοφορείται ‘’Fear of the Bach’’ και κλείνει μέσα του ένα χορταστικό ‘’Συμφωνικό Πανηγύρι’’, όπως είχε πει κάποιος. Ο τρίτος δίσκος μόλις κυκλοφόρησε από την MINOS EMI UNIVERSAL, έχει τίτλο ‘’Rise of Strings’’ και περιέχει δική μας πρωτότυπη μουσική, αλλά και διασκευές, εκρήξεις τρελές αλλά και κατάνυξη, πρωτότυπα τραγούδια αλλά και ορχηστρική μουσική, Vivaldi με beat «διάθεση» αλλά και Abba με ποντιακούς χορούς, έγχορδα αλλά και ρυθμό, ηρεμία αλλά και εξάρσεις, κλασική παιδεία αλλά και σύγχρονο ηλεκτρισμό! Αντιθέσεις που μέσα στο δικό μας το μυαλό και την ψυχή είναι απόλυτα φυσιολογικές και βγάζουν νόημα. Στο album «Rise of Strings», ακόμη πιο ξεκάθαρα απ’ ότι στα προηγούμενα, απ’ ότι μας έχουν πει, γεννιέται ένα καινούργιο είδος μουσικής που συναντά γνώριμα και οικεία ακούσματα. Μπορεί κανείς να τον βρει ηλεκτρονικά αλλά και χειροπιαστά, στα Public, στον Ιανό κλπ.

•    Τα σχέδια σας για το άμεσο μέλλον?
Μετά το Half Note (8 και 15 Μαρτίου) έρχεται στις 21 Απριλίου μία μεγάλη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τις ‘’100 Κιθάρες’’ του Βαγγέλη Μπουντούνη όπου συμμετέχουμε ως σολίστ, μία συναυλία ‘’Με μουσική του Μίκη, αφιερωμένη στον Μάνο’’. Και τέλος, είμαστε σε δημιουργικό πυρετό γιατί γράφουμε πρωτότυπη μουσική για την παράσταση του σκηνοθέτη-σκιοπαίκτη και καλού μας συνεργάτη Ηλία Καρελλά ‘’Όρνιθες-Ο Καραγκιόζης στη χώρα των πουλιών’’, βασισμένη στους ‘’Όρνιθες’’ του Αριστοφάνη, σε ένα υπερθέαμα σκιών με ζωντανή μουσική και πρωταγωνιστές, εκτός από τις γιγαντιαίες φιγούρες του Καρελλά, τους Χρήστο Θηβαίο, Τζώρτζια Κεφαλά (Μπλε) και…εμάς! Θα παρουσιαστεί στο ‘’Κέντρο πολιτισμού-Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος’’ για 4 παραστάσεις, 17,18,19,20 Ιουνίου.

•    Που σας βρίσκουμε στο διαδίκτυο?
Στην ιστοσελίδα μας : String Demons.gr  , στο Facebook : String Demons και στο Instagram: string_demons
https://www.facebook.com/string.demons/

•    Ευχαριστούμε θρμά για τη συνέντευξη που μας παραχωρήσατε
Εμείς σας ευχαριστούμε πολύ!

 

String Demons

(Konstantinos Boudounis - Lydia Boudounis)

Facebook : https://www.facebook.com/string.demons/

New Videoclip :https://www.youtube.com/watch?v=8asVTTS0sbE

 

Κώστας Τζανιδάκης

•    Προέρχεστε από μουσική οικογένεια και κατά συνέπεια η μουσική έπαιξε σημαντικό ρόλο για εσάς από μικρή ηλικία. Ποια ήταν τα πρώτα σας μουσικά ερεθίσματα και πότε αποφασίσατε ότι θέλετε να ασχοληθείτε με τη μουσική?
Ξεκινήσαμε να παίζουμε βιολί και τσέλο στην ηλικία των πεντέμιση και οι δύο.  Στο μουσικό μας σπίτι ήταν πάντα δεδομένο ότι πρώτα θα μελετήσουμε (βιολί-τσέλο) και μετά, σε δεύτερη μοίρα, έρχονταν τα μαθήματα του σχολείου, οπότε η επαγγελματική μας ενασχόληση με τη μουσική ήταν, ειδικά από κάποια ηλικία και μετά, σχεδόν σίγουρη. Από την ηλικία των 8 περίπου, αρχίσαμε να ανεβαίνουμε στη σκηνή, αρχικά πιο μαθητικά και, όσο περνούσαν τα χρόνια, πιο επαγγελματικά και ακολούθησαν φυσικά οι μουσικές μας σπουδές, τα διπλώματά μας, σεμινάρια, διαγωνισμοί, συνεργασίες, συμμετοχές σε δίσκους κλπ. Ουσιαστικά λοιπόν και έως την έναρξη των String Demons, ακολουθήσαμε αυτό που λέμε, μία καθαρά κλασική παιδεία και πορεία πάνω στα έγχορδά μας. Από εκεί και πέρα, επειδή μεγαλώσαμε σ’ ένα σπίτι όπου ακούγονταν με την ίδια ευκολία και συχνότητα μουσικές του Bach, των Beatles,  Χατζιδάκι, του Vivaldi, του Michael Jackson, του Σαββόπουλου, του Τσιτσάνη, του Mozart, του Χιώτη, των Κατσιμιχαίων, του Ζαμπέτα, των Rolling Stones, του Θεοδωράκη, του Beethoven, του Elton John, των Pink Floyd, του Webber, του Tarrega, του Armstrong, του Βαμβακάρη, του Jimmy Hendrix, του Tchaikovsky κ.ά., τα ερεθίσματά  μας είναι όλα αυτά και αυτό είναι φανερό και στον τρόπο που γράφουμε ένα καινούργιο κομμάτι, αλλά και στον τρόπο που επιλέγουμε να διασκευάσουμε και να ‘’φέρουμε στα μέτρα μας’’ ένα ήδη υπάρχον. Λέμε συχνά πως μας αρέσει να κάνουμε την κλασσική μουσική πιο ‘’λαϊκή’’ και την  λαϊκή μουσική πιο ‘’κλασσική’’!  

•    Πότε σχηματίστηκαν οι “StringDemons” και πως προέκυψε αυτό το όνομα?
            Οι String Demons υπάρχουν ουσιαστικά από το καλοκαίρι-φθινόπωρο του   2014.Το όνομα  String Demons (ελληνιστί Δαίμονες των Εγχόρδων) είναι ένα όνομα που προέκυψε   από την ενεργητικότητα και την ένταση που βγάζουμε πάνω στη σκηνή και στο παίξιμο και όχι από οτιδήποτε άλλο!! Είμαστε…καλοί δαίμονες, που έχουν ως πυρήνα και στόχο της ζωής τους τη μουσική!


•    Από πολύ νεαρή ηλικία έχετε εμφανιστεί σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους (Μέγαρο Μουσικής,Ωδείο ΗρώδουΑττικού) και ταυτόχρονα έχετε αποσπάσει πολλά βραβεία και διακρίσεις. Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να διαχειριστεί ένα παιδί, μία τέτοια κατάσταση?
Μπορεί όλα αυτά να συνέβησαν στη ζωή μας από αρκετά μικρή  ηλικία αλλά τίποτα απ’ αυτά δε μας ‘’χαρίστηκε’’, αντιθέτως, δουλεύαμε σκληρά από εκείνην ήδη την ηλικία και όσες φορές ανεβήκαμε στη σκηνή ως πιο άπειροι (και βέβαια ως πιο έμπειροι πια) ήταν κάτι που το φέραμε εις πέρας άρτια και κερδήθηκε με την αξία μας και μετά από πολλή μελέτη. Οπότε όταν τέτοιες καταστάσεις (συναυλίες σε μεγάλους χώρους με πολύ κόσμο κλπ) έρχονται μετά από κόπο και εργασία, η διαχείρισή τους είναι πιο εύκολη, γιατί είναι κάτι που έρχεται πιο φυσικά. Εξίσου σημαντικό όμως είναι ότι μεγαλώσαμε σωστά και αρκετά ισορροπημένα και πως, μαζί με τον κόσμο της μουσικής, των συναυλιών και της μελέτης, είχαμε μία φυσιολογική παιδική ηλικία, με τα παιχνίδια, τους φίλους, την ανεμελιά και την…τεμπελιά που είναι απαραίτητα σε ένα παιδί και με όλη τη ‘’γείωση’’ που παρέχουν αυτά και την προστασία απέναντι στον κίνδυνο του ‘’να πάρουν  τα μυαλά σου αέρα’’.

•    Εκτός από την Ελλάδα έχετε παίξει και σε άλλες χώρες, όπως είναι η Αμερική, η Γαλλία, η Αγγλία, η Ιταλία και η Αυστρία. Ποιες είναι οι σημαντικότερες εμπειρίες που έχετε αποκομίσει?
Θεωρούμε εξίσου σημαντικό το να παίζει κανείς τη μουσική του σε μία σκηνή και σε κοινό του εξωτερικού, όσο και στην Ελλάδα. Ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον έχει ο  ενθουσιασμός με τον οποίον το ‘’ξένο κοινό’’ αγκαλιάζει τη μουσική που παίζουμε σε συναυλίες μας στο εξωτερικό, αλλά και σε διεθνή φεστιβάλ εδώ, γιατί είναι  μουσική που εμπεριέχει οικεία προς αυτό στοιχεία, συνδυασμένα, με φαινομενικά απλό τρόπο, με έντονα στοιχεία ελληνικής παράδοσης, πράγμα που έχει μεγάλη απήχηση, όπως έχουμε δει, στο το κοινό αυτό.

•    Έχετε ασχοληθεί με πολλά και διαφορετικά μουσικά στυλ. Πως μπορείτε και τα καταφέρνετε, με την μάλιστα  ίδια επιτυχία?
Η μουσική, όσο και να προσπαθούν οι άνθρωποι να δημιουργούν στρατόπεδα, είναι μία. Ανεξαρτήτως του στυλ, οι μουσικές που ο ανυπέρβλητος κριτής, το αυτί, θεωρήσει ωραίες και μας κάνουν αυτό που λέμε ‘’κλικ’’, μας εξάπτουν τη φαντασία, πιστεύουμε πως μπορούν με ομορφιά και λαμπρότητα να ‘’ενωθούν’’, είτε σε ένα ενιαίο καινούργιο κομμάτι είτε σε ένα πρόγραμμα, και να έχουν ένα αποτέλεσμα που να ενθουσιάζει! Όσο δύσκολο είναι το να συνδυαστούν διαφορετικά μεταξύ τους είδη και στυλ, γιατί πρέπει να έχεις γνώσεις, ανεπτυγμένη τεχνική πάνω στο όργανο που παίζεις και να είσαι διατεθειμένος να εργαστείς και να μελετήσεις, άλλο τόσο εύκολο μπορείς να πεις ότι είναι. Γιατί εάν έχει κανείς, εκτός από τα παραπάνω, φωτιά που καίει μέσα του και αληθινή αγάπη για τη μουσική, η ίδια η μουσική πολλές φορές σε καθοδηγεί σε απρόσμενα μονοπάτια. Για παράδειγμα, ενώσαμε ένα πολύ γνωστό κομμάτι μίας ποπ τραγουδίστριας με ένα δικό μας μοτίβο λαϊκοδημοτικής χροιάς και ρυθμολογίας, παιγμένα με κλασικότροπη τεχνική και λογική: ακούγεται παράξενο, αλλά όταν παίζουμε το κομμάτι live γίνεται χαμός, ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει με ενθουσιασμό! ‘Αρα, στα δικά μας τα αυτιά, αλλά και στα αυτιά του κοινού, το ίδιο το κομμάτι σε οδηγεί εκεί που θέλαμε να σε οδηγήσει. Και τα μουσικά στυλ μόλις συνδυάστηκαν με πολύ φυσικό τρόπο!

•    Έχετε προγραμματίσει μία ζωντανή εμφάνιση στο  Ίδρυμα Θεοχαράκη. Πείτε μα στις σχετικές λεπτομέρειες.
Στο ίδρυμα Θεοχαράκη, θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας να προσφέρουμε με πάθος και ενθουσιασμό αυτό που εμείς μπορούμε, τη μουσική μας, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Σπανίων Παθήσεων.
Ακολουθούν 2 stringdemoνικές συναυλίες στο Half Note για 2 Πέμπτες, 8 και 15 Μαρτίου, που τις ετοιμάζουμε με πολλή χαρά, κομμάτια και τραγούδια από τον ολοκαίνουργιο δίσκο, εκπλήξεις και εκλεκτούς καλεσμένους, 8/3 τον Βαγγέλη Μπουντούνη και 15/3 την Αρετή Κετιμέ! Τα υπόλοιπα επί σκηνής!

CD 2
•    Ποιες είναι οι μέχρι τώρα δισκογραφικές σας δουλειές?
Ο πρώτος μας δίσκος με τίτλο ‘’String Demons’’κυκλοφόρησε το 2014 από τη FM Records και ήταν ουσιαστικά ένα E.P. με τα πρώτα stringdemoνικά κομμάτια που φτιάξαμε. Ο δεύτερος, επίσης από την FM,  τιτλοφορείται ‘’Fear of the Bach’’ και κλείνει μέσα του ένα χορταστικό ‘’Συμφωνικό Πανηγύρι’’, όπως είχε πει κάποιος. Ο τρίτος δίσκος μόλις κυκλοφόρησε από την MINOS EMI UNIVERSAL, έχει τίτλο ‘’Rise of Strings’’ και περιέχει δική μας πρωτότυπη μουσική, αλλά και διασκευές, εκρήξεις τρελές αλλά και κατάνυξη, πρωτότυπα τραγούδια αλλά και ορχηστρική μουσική, Vivaldi με beat «διάθεση» αλλά και Abba με ποντιακούς χορούς, έγχορδα αλλά και ρυθμό, ηρεμία αλλά και εξάρσεις, κλασική παιδεία αλλά και σύγχρονο ηλεκτρισμό! Αντιθέσεις που μέσα στο δικό μας το μυαλό και την ψυχή είναι απόλυτα φυσιολογικές και βγάζουν νόημα. Στο album «Rise of Strings», ακόμη πιο ξεκάθαρα απ’ ότι στα προηγούμενα, απ’ ότι μας έχουν πει, γεννιέται ένα καινούργιο είδος μουσικής που συναντά γνώριμα και οικεία ακούσματα. Μπορεί κανείς να τον βρει ηλεκτρονικά αλλά και χειροπιαστά, στα Public, στον Ιανό κλπ.

•    Τα σχέδια σας για το άμεσο μέλλον?
Μετά το Half Note (8 και 15 Μαρτίου) έρχεται στις 21 Απριλίου μία μεγάλη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τις ‘’100 Κιθάρες’’ του Βαγγέλη Μπουντούνη όπου συμμετέχουμε ως σολίστ, μία συναυλία ‘’Με μουσική του Μίκη, αφιερωμένη στον Μάνο’’. Και τέλος, είμαστε σε δημιουργικό πυρετό γιατί γράφουμε πρωτότυπη μουσική για την παράσταση του σκηνοθέτη-σκιοπαίκτη και καλού μας συνεργάτη Ηλία Καρελλά ‘’Όρνιθες-Ο Καραγκιόζης στη χώρα των πουλιών’’, βασισμένη στους ‘’Όρνιθες’’ του Αριστοφάνη, σε ένα υπερθέαμα σκιών με ζωντανή μουσική και πρωταγωνιστές, εκτός από τις γιγαντιαίες φιγούρες του Καρελλά, τους Χρήστο Θηβαίο, Τζώρτζια Κεφαλά (Μπλε) και…εμάς! Θα παρουσιαστεί στο ‘’Κέντρο πολιτισμού-Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος’’ για 4 παραστάσεις, 17,18,19,20 Ιουνίου.

•    Που σας βρίσκουμε στο διαδίκτυο?
Στην ιστοσελίδα μας : String Demons.gr  , στο Facebook : String Demons και στο Instagram: string_demons
https://www.facebook.com/string.demons/

•    Ευχαριστούμε θρμά για τη συνέντευξη που μας παραχωρήσατε
Εμείς σας ευχαριστούμε πολύ!

 

String Demons

(Konstantinos Boudounis - Lydia Boudounis)

Facebook : https://www.facebook.com/string.demons/

New Videoclip :https://www.youtube.com/watch?v=8asVTTS0sbE

 

Κώστας Τζανιδάκης

SCORPIONS - "ONCE IN A LIFETIME"
Μια μεγάλη ροκ βραδιά που θα μείνει στην ιστορία!
A Rock Night to Remember!

ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018
MONDAY, JULY 16, 2018

ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ / PANATHENAIC STADIUM
Συμμετέχει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών
With the participation of Athens State Orchestra

 

 

Ο Ιούλιος του 2018 θα είναι μια σημαντική στιγμή για τους Scorpions αλλά και τους χιλιάδες φίλους τους σε όλο τον κόσμο και κυρίως στην Ελλάδα.
Γιατί για πρώτη φορά το θρυλικό συγκρότημα θα τραγουδήσει σε ένα από τα ομορφότερα στάδια του κόσμου, στο Καλλιμάρμαρο, στο στάδιο που αναβίωσαν οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί αγώνες το 1896 και εκεί που πάντα καταλήγει κάθε χρόνο ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας.

Οι Scorpions στο άκουσμα και μόνο της ιδέας ενθουσιάστηκαν! Αλλά και ο τίτλος της βραδιάς, "Once in a Lifetime", δεν είναι τυχαίος, μιας και οι εκπλήξεις δεν σταματούν στην επιλογή του μοναδικού αυτού χώρου! Τη συναυλία θα ανοίξει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, παρουσιάζοντας με συμφωνικό ήχο, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των διάσημων σκορπιών. Για πρώτη φορά επίσης, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε δύο από τα πιο διάσημα τραγούδια των Scorpions με τη συμμετοχή παιδικής χορωδίας. Και φυσικά, το αγαπημένο μας συγκρότημα θα χαρίσει στο ελληνικό κοινό μια μοναδική ροκ συναυλία, αντάξια της καριέρας του!

Ετοιμαστείτε για μια ροκ βραδιά που θα μείνει στην ιστορία!

Άλλωστε μην ξεχνάμε και τη μανία των Ελλήνων για τους "Σκορπιούς". Το Scorpions Best παραμένει το πρώτο σε πωλήσεις άλμπουμ στην χώρα μας και το κοινό που παρακολούθησε τις συναυλίες τους στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία ξεπερνά τις 200.000!
Τα ραδιόφωνα δεν σταματάνε να παίζουν τις μεγάλες τους επιτυχίες όπως "Still Loving You", "Holiday", "When the Smoke is Going Down", "Always Somewhere", "Wind of Change", "Send Me an Angel", αλλά και τους ροκ ύμνους όπως "Rock You Like a Hurricane", "Blackout", "Bad Boys Running Wild", "In Trance", "He's A Woman She's A Man", "No One Like You", "Rhythm Of Love", κ.α.
Όπως έχει πει και ο τραγουδιστής τους Klaus Meine, "Μπορεί το ροκ να έπαψε να είναι τόσο επαναστατικό, αλλά οι νέοι χρειάζονται αυτή τη μουσική ως "τροφή για την ψυχή". Και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.."

scorpions athens

Οι Scorpions, ένα από τα πιο μακρόβια και εμπορικά επιτυχημένα σύνολα της ροκ μουσικής, σχηματίστηκαν στο Ανόβερο της Δυτικής Γερμανίας το 1965. Κυκλοφόρησαν δεκάδες άλμπουμ και οι πωλήσεις των δίσκων τους ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο! Όταν κυκλοφόρησαν το debute άλμπουμ τους "Lonesome Crow" (1972), το συγκρότημα αποτελούνταν από τους Klaus Meine (φωνητικά), Rudolf Schenker (rhythm κιθάρα), Michael Schenker (lead κιθάρα), Luthar Heimberg (μπάσο) και Wolfgang Dziony (ντραμς). Στη συνέχεια αποχώρησαν οι Michael Schenker (σχημάτισε τους UFO και αργότερα, στα τέλη της δεκαετίας του '70, τους Michael Schenker Group), Heimberg και Dziony, τους οποίους αντικατέστησαν οι Uli Jon Roth, Francis Buchholz και Herman Rarebell αντίστοιχα.

Η εν λόγω σύνθεση παρέμεινε σταθερή για τα επόμενα τέσσερα άλμπουμ (ανάμεσά τους περιλαμβάνονται τα αντιπροσωπευτικά "In Trance" [1975] και "Virgin Killer" [1976]), αλλά έκτοτε υπέστη αρκετές μεταβολές, με σημαντικότερη την αντικατάσταση του Roth από τον Matthias Jabs το 1979, την επόμενη χρονιά της κυκλοφορίας του διπλού live LP "The Tokyo Tapes". Το "Animal Magnetism" του 1980 ήταν το πρώτο άλμπουμ τους που έγινε χρυσό στις ΗΠΑ, ενώ το "Blackout" του 1982, με το hit "No One Like You", κέρδισε τη διάκριση του πλατινένιου. Το "Love At First Sting" του 1984, με τραγούδια όπως το "Rock You Like A Hurricane", γνώρισε επίσης μεγάλη επιτυχία και πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα. Τα τραγούδια τα οποία ερμήνευσαν στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας που πραγματοποίησαν το 1985 καταγράφηκαν στο live "World Wide Live". Απήχηση είχε και η επόμενη δουλειά τους, "Savage Amusement" (1988, περιλάμβανε την μπαλάντα "Rhythm Of Love"). Κατόπιν έκαναν μια ακόμη παγκόσμια τουρνέ και πολλές συναυλίες στην ΕΣΣΔ. Το "Crazy World" του 1990 υπήρξε η μεγαλύτερη επιτυχία της πολύχρονης καριέρας τους (ξεχώρισαν τα singles "Wind Of Change" και "Tease Me, Please Me").

Συνέχισαν με τα "Face The Heat" (1993) και "Deadly Sins" (1995). Ακολούθησαν τα "Pure Instinct" (1996), "Eye II Eye" (1999) και "Moment Of Glory" (2000). Πολύ επιτυχημένο εμπορικά αποδείχθηκε και το πείραμα ακουστικής αισθητικής του "Acoustica" (2001).

Και μην ξεχνάμε ότι μία από τις πιο μεγάλες στιγμές της καριέρας τους γράφτηκε πάλι στην Ελλάδα, το 2013, με τις 3 μοναδικές εμφανίσεις τους στο Λυκαβηττό που ηχογραφήθηκαν και μαγνητοσκοπήθηκαν για το "MTV Unplugged Live in Athens"!

INFO:

SCORPIONS "Once in a Lifetine"
ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ - 16 Ιουλίου 2018
PANATHENAIC STADIUM - July 16, 2018

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ / SHOWTIME: 21.00
DOORS OPEN: 17.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ / TICKET PRICES:
VIP ΚΑΤΩ 80€ / VIP ΑΝΩ 60€ / Α' ΖΩΝΗ ΚΑΤΩ (zone A' lower tier) 60€ / Α' ΖΩΝΗ ΑΝΩ (zone A' upper tier) 40€ / ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ (lower tier) 40€ / ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ (upper tier) 25€ / GOLD ARENA 60€ / ARENA 35€ / ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΡΕΝΑ 28€ & ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ 18€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ / TICKET SALES: σε όλα τα καταστήματα PUBLIC, Ticket Services - Πανεπιστημίου 39, www.ticketservices.gr, tickets.public.gr, τηλεφωνικά στο (+30) 210 7234567

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / INFORMATION: (+30) 210 7298930

https://www.facebook.com/events/400281797086219/

SCORPIONS - "ONCE IN A LIFETIME"
Μια μεγάλη ροκ βραδιά που θα μείνει στην ιστορία!
A Rock Night to Remember!

ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018
MONDAY, JULY 16, 2018

ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ / PANATHENAIC STADIUM
Συμμετέχει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών
With the participation of Athens State Orchestra

 

 

Ο Ιούλιος του 2018 θα είναι μια σημαντική στιγμή για τους Scorpions αλλά και τους χιλιάδες φίλους τους σε όλο τον κόσμο και κυρίως στην Ελλάδα.
Γιατί για πρώτη φορά το θρυλικό συγκρότημα θα τραγουδήσει σε ένα από τα ομορφότερα στάδια του κόσμου, στο Καλλιμάρμαρο, στο στάδιο που αναβίωσαν οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί αγώνες το 1896 και εκεί που πάντα καταλήγει κάθε χρόνο ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας.

Οι Scorpions στο άκουσμα και μόνο της ιδέας ενθουσιάστηκαν! Αλλά και ο τίτλος της βραδιάς, "Once in a Lifetime", δεν είναι τυχαίος, μιας και οι εκπλήξεις δεν σταματούν στην επιλογή του μοναδικού αυτού χώρου! Τη συναυλία θα ανοίξει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, παρουσιάζοντας με συμφωνικό ήχο, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των διάσημων σκορπιών. Για πρώτη φορά επίσης, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε δύο από τα πιο διάσημα τραγούδια των Scorpions με τη συμμετοχή παιδικής χορωδίας. Και φυσικά, το αγαπημένο μας συγκρότημα θα χαρίσει στο ελληνικό κοινό μια μοναδική ροκ συναυλία, αντάξια της καριέρας του!

Ετοιμαστείτε για μια ροκ βραδιά που θα μείνει στην ιστορία!

Άλλωστε μην ξεχνάμε και τη μανία των Ελλήνων για τους "Σκορπιούς". Το Scorpions Best παραμένει το πρώτο σε πωλήσεις άλμπουμ στην χώρα μας και το κοινό που παρακολούθησε τις συναυλίες τους στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία ξεπερνά τις 200.000!
Τα ραδιόφωνα δεν σταματάνε να παίζουν τις μεγάλες τους επιτυχίες όπως "Still Loving You", "Holiday", "When the Smoke is Going Down", "Always Somewhere", "Wind of Change", "Send Me an Angel", αλλά και τους ροκ ύμνους όπως "Rock You Like a Hurricane", "Blackout", "Bad Boys Running Wild", "In Trance", "He's A Woman She's A Man", "No One Like You", "Rhythm Of Love", κ.α.
Όπως έχει πει και ο τραγουδιστής τους Klaus Meine, "Μπορεί το ροκ να έπαψε να είναι τόσο επαναστατικό, αλλά οι νέοι χρειάζονται αυτή τη μουσική ως "τροφή για την ψυχή". Και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.."

scorpions athens

Οι Scorpions, ένα από τα πιο μακρόβια και εμπορικά επιτυχημένα σύνολα της ροκ μουσικής, σχηματίστηκαν στο Ανόβερο της Δυτικής Γερμανίας το 1965. Κυκλοφόρησαν δεκάδες άλμπουμ και οι πωλήσεις των δίσκων τους ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο! Όταν κυκλοφόρησαν το debute άλμπουμ τους "Lonesome Crow" (1972), το συγκρότημα αποτελούνταν από τους Klaus Meine (φωνητικά), Rudolf Schenker (rhythm κιθάρα), Michael Schenker (lead κιθάρα), Luthar Heimberg (μπάσο) και Wolfgang Dziony (ντραμς). Στη συνέχεια αποχώρησαν οι Michael Schenker (σχημάτισε τους UFO και αργότερα, στα τέλη της δεκαετίας του '70, τους Michael Schenker Group), Heimberg και Dziony, τους οποίους αντικατέστησαν οι Uli Jon Roth, Francis Buchholz και Herman Rarebell αντίστοιχα.

Η εν λόγω σύνθεση παρέμεινε σταθερή για τα επόμενα τέσσερα άλμπουμ (ανάμεσά τους περιλαμβάνονται τα αντιπροσωπευτικά "In Trance" [1975] και "Virgin Killer" [1976]), αλλά έκτοτε υπέστη αρκετές μεταβολές, με σημαντικότερη την αντικατάσταση του Roth από τον Matthias Jabs το 1979, την επόμενη χρονιά της κυκλοφορίας του διπλού live LP "The Tokyo Tapes". Το "Animal Magnetism" του 1980 ήταν το πρώτο άλμπουμ τους που έγινε χρυσό στις ΗΠΑ, ενώ το "Blackout" του 1982, με το hit "No One Like You", κέρδισε τη διάκριση του πλατινένιου. Το "Love At First Sting" του 1984, με τραγούδια όπως το "Rock You Like A Hurricane", γνώρισε επίσης μεγάλη επιτυχία και πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα. Τα τραγούδια τα οποία ερμήνευσαν στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας που πραγματοποίησαν το 1985 καταγράφηκαν στο live "World Wide Live". Απήχηση είχε και η επόμενη δουλειά τους, "Savage Amusement" (1988, περιλάμβανε την μπαλάντα "Rhythm Of Love"). Κατόπιν έκαναν μια ακόμη παγκόσμια τουρνέ και πολλές συναυλίες στην ΕΣΣΔ. Το "Crazy World" του 1990 υπήρξε η μεγαλύτερη επιτυχία της πολύχρονης καριέρας τους (ξεχώρισαν τα singles "Wind Of Change" και "Tease Me, Please Me").

Συνέχισαν με τα "Face The Heat" (1993) και "Deadly Sins" (1995). Ακολούθησαν τα "Pure Instinct" (1996), "Eye II Eye" (1999) και "Moment Of Glory" (2000). Πολύ επιτυχημένο εμπορικά αποδείχθηκε και το πείραμα ακουστικής αισθητικής του "Acoustica" (2001).

Και μην ξεχνάμε ότι μία από τις πιο μεγάλες στιγμές της καριέρας τους γράφτηκε πάλι στην Ελλάδα, το 2013, με τις 3 μοναδικές εμφανίσεις τους στο Λυκαβηττό που ηχογραφήθηκαν και μαγνητοσκοπήθηκαν για το "MTV Unplugged Live in Athens"!

INFO:

SCORPIONS "Once in a Lifetine"
ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ - 16 Ιουλίου 2018
PANATHENAIC STADIUM - July 16, 2018

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ / SHOWTIME: 21.00
DOORS OPEN: 17.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ / TICKET PRICES:
VIP ΚΑΤΩ 80€ / VIP ΑΝΩ 60€ / Α' ΖΩΝΗ ΚΑΤΩ (zone A' lower tier) 60€ / Α' ΖΩΝΗ ΑΝΩ (zone A' upper tier) 40€ / ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ (lower tier) 40€ / ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ (upper tier) 25€ / GOLD ARENA 60€ / ARENA 35€ / ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΡΕΝΑ 28€ & ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ 18€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ / TICKET SALES: σε όλα τα καταστήματα PUBLIC, Ticket Services - Πανεπιστημίου 39, www.ticketservices.gr, tickets.public.gr, τηλεφωνικά στο (+30) 210 7234567

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / INFORMATION: (+30) 210 7298930

https://www.facebook.com/events/400281797086219/

Le Tours Rock and Roll Show revient les 7 et 8 avril 2018 au Parc Expo de Tours .
Au programme de cette edition 2018 :
- Samedi 7 avril 2018 :
ouverture 12h : Stand exposants et restaurants
14h00 - 18h00 : Dj"s
18h30 : Twisted Rod (rep.Tcheque) ,
19h30 : DJ
20h00 : The RagTones(Espagne)
21h15 : DJ,
21h45 : John Guster & The Rhythm Storms (Suisse) ,
23h00 : DJ
23h30 : Jake Allen(GB) ,
00h45 : DJ
01h15 : The Houserockers (GB)
02h30 : DJ
03h00 : Fermeture

- Dimanche 8 avril 2018 :
ouverture 12h : Stands exposants et restaurants
13h30 : DJ
14h30 : The Nite Howlers (France)
15h45 : DJ
16h15 : Barbara Clifford (USA)
17h30 : DJ
18h00 : Cat Lee King (Allemagne)
19h15 : DJ
20h00 : Fermeture

Dj's : Steve Stack O' Wax(GB) & Tof'N'off (France) .

Restez connectés pour plus d'infos concernant les possibilités d'hebergement

TARIF :
Samedi 12 euros ,
Dimanche 10 euros .
PASS 2 Jours 20 euros .

The Tours Rock and Roll Show strikes back again on April 7 & 8 2018 at Parc des expositions in Tours ( France) .
The line up for this number 2 edition :
- Saturday 7th April 2018 : Twisted Rod (rep.Tcheque)
The RagTones (Espagne)
John Guster & The Rhythm Storms (Suisse)
Jake Allen(GB)
The Houserockers (GB)

- Sunday 8th April 2018 :
The Nite Howlers (France)
Barbara Clifford (USA)
Cat Lee King (Allemagne)
DJs : Steve Stack O' Wax(GB) & Tof'N'off (France)

Stay in touch for further infos about accomodations ...

PRICES :
Saturday : 12 euros
Sunday : 10 euros .
PASS 2 days : 20 euros .

STANDS / STALLS :
Vous souhaitez réserver un emplacement pour votre stand / You wish to book for your stall ?

 

https://www.facebook.com/events/466830183690667/

 

 

Το Elvis Presley Fan Club στην Ελλάδα και το HolyWood Stage παρουσιάζουν,την 1η Elvis Presley Tribute μπάντα στην Ελλάδα σε ένα μεγάλο ζωντανό αφιέρωμα ''Elvis Presley The Complete 50's''!
Το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 οι D.K. & The Band ζωντανεύουν τον Θρύλο στην Σκηνή και μας οδηγούν σε ένα μουσικό ταξίδι παίζοντας όλες τις επιτυχίες του βασιλιά του Rock 'n' Roll από το 1954 έως και το 1959!
Dj set by Babis Jgr!

Ώρα Προσέλευσης 22:00μμ

D.K. & The Band:
Dimitris Kelenis - Vocals
Andrew Young - Electric Guitar & Backing Vocals
Stavros Raptis - Double Bass/Electric Bass
Vasilis Costeas - Drums
Thanos Thanos - Piano & Backing Vocals
Spiros Kalogirou - Tenor Sax

Προπώληση Εισιτήριων
Είσοδος 10€ (προπώληση) με δωρεάν ποτήρι μπύρα ή κρασί
Φυσική προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται:
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289

Ο χώρος είναι ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΣ για ΑμΕΑ (διαθέτει WC ΑμΕΑ).

Την ημέρα της παράστασης:
Είσοδος 12€ (στην είσοδο) με δωρεάν ποτήρι μπύρα ή κρασί Είσοδος 10€ (προπώληση) με δωρεάν ποτήρι μπύρα ή κρασί
2η μπύρα, κρασί
2ο ποτό 8€
special ποτό10€
cocktail 10€

Μπουκάλι αντί ποτήρι:
Όσοι προτιμήσουν φιάλη αντί ποτήρι μπύρας ή κρασί οι τιμές είναι οι παρακάτω:
1η φιάλη με παρ/μενα τελική τιμή με 4 εισιτήρια : 50€
1η μπουκάλι κρασί με παρ/μενα τελική τιμή με 2 εισιτήρια : 20€

Φιάλη (Whiskey Tequila Vodka Rum Jin κ.α.) κομπλέ με τα παρελκόμενα 90€
Μπουκάλι κρασί (Λευκό Ροζέ Κόκκινο) με παρελκόμενα στα 40€ !

Η κράτηση για τραπέζι γίνεται ΧΩΡΙΣ υποχρέωση φιάλης!

Εξασφαλίστε έγκαιρα τις θέσεις σας, παίρνοντας τα εισιτήρια σας στην προπώληση.

HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
κράτηση στα τηλέφωνα του HolyWood Stage
Τηλ.: 2109700418 & 6942657651 & 6945314316
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr/events

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

 • •    Προέρχεστε από μουσική οικογένεια και κατά συνέπεια η μουσική έπαιξε σημαντικό ρόλο για εσάς από μικρή ηλικία. Ποια ήταν
  Read More
 • SCORPIONS - "ONCE IN A LIFETIME"Μια μεγάλη ροκ βραδιά που θα μείνει στην ιστορία!A Rock Night to Remember! ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ
  Read More
 • Το Elvis Presley Fan Club στην Ελλάδα και το HolyWood Stage παρουσιάζουν,την 1η Elvis Presley Tribute μπάντα στην Ελλάδα σε
  Read More
 • Αν η rock’ n’ roll μουσική παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, δεν είναι απλά μία ακόμα μουσική που σου
  Read More

banner300x250

ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

17761709 10154264252716345 1297825640 o

Facebook

dj party

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL