Πέμπτη, 25 Απρίλιος 2019

''Rock' n' Roll is here to stay'' στο Simpleradio.fm

Κάθε Τετάρτη 8 με 10 το βράδυ η ''Rock' n' Roll is here to stay'' σας κρατάει συντροφιά στο www.simpleradio.fm, με τα καλύτερα Rock' n' Roll, Rockabilly, Doo Wop και Boogie Woogie τραγούδια όλων των εποχών. Επιμέλεια, παρουσίαση Κώστας Τζανιδάκης. Μουσική χωρίς συμβιβασμούς, απλά ...ραδιόφωνο!!!

 

 

Ακούστε επιλεγμένες εκπομπές στο Mixcloud.com Κλικ εδώ

Κώστας Τζανιδάκης

costas tzanidakisΟ Κώστας Τζανιδάκης γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα και σπούδασε Ηλεκτρονικός. Τα πρώτα του βήματα στο ραδιόφωνο τα έκανε το 1994, ως παραγωγός μουσικών εκπομπών στον Junior fm 90.4 με την εκπομπή ''Rock' n' Roll is here to stay''.  Ακολούθησαν εκπομπές στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΤΙΚ fm, Ανδρομέδα και Μουσικό Κανάλι, μέχρι το 2000.

Το 2008 ανέλαβε ως υπεύθυνος ροής προγράμματος για ένα χρόνο το web radio Radiosec, ενώ από την επόμενη χρονιά ξεκίνησε ραδιοφωνικές εκπομπές στο Mind Radio, μέχρι το 2016. Από τον Οκτώβριο του 2017 βρίσκεται στον Simple Radio fm, ενώ από τον Δεκέμβριο του 2018 η ''Rock' n' Roll is here to stay'  είναι σε ένα από τα μεγαλύτερα Rock' n' Roll web radio παγκοσμίως, το radioabilly.com.

To 2010 και 2011 εργάστηκε  ως  Επιμορφωτής Παραγωγής Ραδιοφωνικών Εκπομπών στους Δήμους Παλλήνης και Γέρακα, καθώς και στο ΚΕΘΕΑ.

Στα τέλη του 2007 ξεκίνησε το μουσικού portal www.rockandroll.gr. Από το 2009 ως το 2013 διατήρησε μουσικό ένθετο στο κυριακάτικο φύλλο της καθημερινής αθλητικής εφημερίδας, ''Derby News''. Το 2010 ήταν υπεύθυνος ύλης στην μουσική εφημερίδα Record, ενώ στην εβδομαδιαία εφημερίδα ''Το Καρφί'' έχουν δημοσιευτεί αφιερώματα και συνεντεύξεις του (2016-17).

Φράση που τον χαρακτηρίζει.... ''Rock' n' Roll is here to stay''

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL