Σάββατο, 17 Αύγουστος 2019

01 costas tzanidakis dj

Το Σάββατο 17 Αυγούστου η εφημερίδα ''ΤΟ ΚΑΡΦΙ'' δημοσιεύει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα του Κώστα Τζανιδάκη, με αφορμή τη συμπλήρωση 42 ετών από τον θάνατο του Elvis Presley. Πανελλαδικά σε όλα…
Στις 16 Αυγούστου συμπληρώνονται 40 χρόνια από τότε που ο  ‘’βασιλιάς’’ εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κόσμο. Σε αυτό το μικρό αφιέρωμα δεν θα αναλωθούμε  σε Νο1, singles, albums και ταινίες. …
''Rock' n' Roll is here to stay'' on Speedwayradio every Monday from 15 September 19.00-20.00 (Greece), 17.00- 18.00 {UK), 18.00 - 19.00 (Germany), 11.00 - 12.00 (Mexico)    
Η Γαλλίδα ντίβα της ποπ όπερας επιστρέφει! EMMA SHAPPLINin ConcertΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ 100 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ – ΧΟΡΩΔΙΑ Μια σπάνια γιορτή συναισθημάτων αφιερωμένη στην αγάπη! ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 Christmas…
ΠΕΜΠΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019PIRAEUS 117 ACADEMY - AΘΗΝΑ Too farToo soonYou saw the whole of the moon… “Οι The Waterboys δεν ανήκουν σε καμία κίνηση, είδος, σχολείο ή μόδα. Η…
  Δείτε ζωντανά εικόνα από τη Graceland! Κλικ εδώ https://livestream.com/ElvisPresleyGraceland/events/3333050

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • Το Σάββατο 17 Αυγούστου η εφημερίδα ''ΤΟ ΚΑΡΦΙ'' δημοσιεύει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα του Κώστα Τζανιδάκη, με αφορμή τη συμπλήρωση 42
    Read More
  • Στις 16 Αυγούστου συμπληρώνονται 40 χρόνια από τότε που ο  ‘’βασιλιάς’’ εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κόσμο. Σε αυτό το μικρό
    Read More
  • ''Rock' n' Roll is here to stay'' on Speedwayradio every Monday from 15 September 19.00-20.00 (Greece), 17.00- 18.00 {UK), 18.00
    Read More

dj party