Δευτέρα, 23 Σεπτέμβριος 2019

rockandrolllogo mikro

.

Συνέντευξη SENSE OF FEAR

1. Είναι γεγονός η επιστροφή των SENSE OF FEAR με νέο ολοκληρωμένο πλέον album. Το 2018 κυκλοφορήσατε το "As the Ages passing by". Πως ήταν αυτή η αναμονή μέχρι να ολοκληρωθεί και να φτάσει στα χέρια σας;

Ήταν κάτι που το περιμέναμε από την πρώτη μέρα που φτιάξαμε αυτήν την μπάντα. Όταν πλέον ήρθε στα χέρια μας νιώσαμε μεγάλη περηφάνια που καταφέραμε να το κάνουμε ακριβώς όπως το είχαμε στο μυαλό μας.

2. Είναι ένα album που περιλαμβάνει δουλειές χρόνων; Πως αποφασήσατε ποιο κομμάτι θα μπει και ποιο θα μείνει έξω;

Η σκέψη ηταν πως μιας και η μπάντα έχει πολλά χρόνια ύπαρξης (21 χρόνια) και είναι η πρώτη μας δουλειά, να μπορέσουμε να δείξουμε στον κόσμο κομμάτια από όλη μας την διαδρομή αλλά να έχουν μια ιστορία να πουν σαν σύνολο και όχι μόνο μεμονομένα.

3. Μιλήστε μας για τη νέα δουλειά σας. Τι περιλαμβάνει, ποιοι βρίσκονται από πίσω και ποιοι συμμετέχουν;

Δεν έχουμε στάνταρ στο πως γράφουμε μουσική. Μέσα στον δίσκο θα βρεις γρήγορα κομμάτια, αργά κομμάτια ακόμα και επικής μορφής κομμάτια. Έχουμε μια μίξη από 3 είδη της metal. Εμεις το ονομάζουμε Dark/aggressive metal.

Οι ηχογραφήσεις έγιναν στην Θεσσαλονίκη στα Valve Studios με παραγωγό τον Στράτο “strutter” Καραγιαννίδη(W.A.N.T.E.D., Wardrum, Gus g), η μίξη και το master έγιναν στα Music Factory and Prophecy Studios στο Kempten-ALLGÄU της Γερμανίας από τους R.D. Liapakis (Mystic Prophecy, Devil's Train) και C. Schmid και το εξώφυλλό μας επιμελήθηκε η Rainsong Design που έχει κάνει εξώφυλλα για ονόματα όπως Nevermore, Jeff loomis, Kataklysm κ.α.

4. Έχει αλλάξει κάτι μουσικά σε εσάς, από το ξεκίνημα σας έως και σήμερα;

Πoλλά πράγματα μιας και έχουμε περισσότερα βιώματα σαν άνθρωποι και έχουμε εξελιχθεί σαν μουσικοί.

IMG 0388 ΜΙΚΡΗ

5. Σίγουρα ο κάθε ένας σας, έχει τις δικές του μουσικές επιρροές, τι είναι αυτό όμως που ακολουθεί το συγκρότημα και τι αγαπά περισσότερο;

Αυτό είναι και ένα από τα συστατικά που φτιάχνουν τους Sense Of Fear. Όλοι μας έχουμε διαφορετικά αγαπημένα είδη στο metal από heavy μέχρι και black metal αλλά έχουμε κοινά αγαπημένα τους θρύλους Iron Maiden, Judas Priest, Manowar κ.α.

6. Πέρα από το δίσκο, ξεκίνησε μια καινούργια διαδικασία για εσάς, αυτή της δισκογραφικής. Βρίσκεστε λοιπόν με την Rockshots Records, όπου και δημιουργήσατε το "As the Ages passing by". Μιλήστε μας για αυτό.

Αφού ολοκληρώσαμε τον δίσκο μπήκαμε στην διαδικασία να στέλνουμε demos σε πολλές εταιρίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είχαμε πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις και καταλήξαμε σε αυτήν που μας ικανοποιούσε και σαν deal αλλά και οικονομικά. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία με την εταιρία από την αρχή και μας έκανε πολύ καλό πρόμο στον δίσκο κυρίως στο εξωτερικό.

7. Έχετε συνεργαστεί αλλά και βρεθεί επί σκηνής, με μεγάλα ονόματα του χώρου. Υπάρχει κάποιος που θα θέλατε να βρίσκεται και στον δίσκο σας;

Υπάρχουν πολλές σκέψεις για συνεργασίες στον δεύτερο μας δίσκο με ονόματα με ονόματα από Ελλάδα αλλά και εξωτερικό.

8. Θα σας δούμε σε κάποια συναυλία;

Έχουμε πολλά σχέδια για εμφανίσεις σε όλη την χώρα και όχι μόνο. Σύντομα θα υπάρχουν πολλά νέα σε αυτό το θέμα. Ευχαριστούμε πολύ το ROCKADROLL για την φιλοξενία.

 

OFFICIAL LINKS

Facebook https://www.facebook.com/senseoffearband

Youtube https://www.youtube.com/user/SenseofFearOfficial

Reverbnation http://www.reverbnation.com/senseoffear

SoundCloud https://soundcloud.com/sense-of-fear

BLACK HOLE(VIDEO CLIP):

https://www.youtube.com/watch?v=Cl_LI4NmUHw

MOLTEN CORE:

https://www.youtube.com/watch?v=F2JiNREnE34

UNBREACHED WALLS

https://www.youtube.com/watch?v=nd9DcP96Klo

TORTURE OF MIND

https://www.youtube.com/watch?v=AkSjWa0zYZE

Leave a comment

Αφήστε το μήνυμα σας!

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  •   ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 20194 0 χ ρ ό ν ι α M A G I C D E S
    Read More
  • Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου ξεκινάει η νέα σεζόν στο αγαπημένο μας Sporaki Irish Rock Pub, με ένα μεγάλο Rock Party!
    Read More
  • Διαβάστε την τελευταία συνέντευξη που έδωσε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στην εφημερίδα ''ΤΟ ΚΑΡΦΙ'',  το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου. Κλικ εδώ
    Read More

dj party