Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2019

Παρουσίαση του βιβλίου "ψάχνοντας ανθρώπους"

Την Τετάρτη 24 Μαΐου στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του βιβλίου "ψάχνοντας ανθρώπους" της Μαρίας Σταυροπούλου στο Karuna Dhara στο Ψυχικό (πλησίον του μετρό Κατεχάκη).
Λίγα λόγια για το βιβλίο…..

Πόσοι και πόσοι δεν έχουμε διαλογιστεί με τον εαυτό μας, αλλά κρατάμε μέσα μας τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας, όλα ανέκφραστα; Αυτόν τον ανομολόγητο διάλογο με τον εαυτό μας παρουσιάζει η Μαρία Σταυροπούλου στο πρώτο της βιβλίο με τίτλο «ψάχνοντας ανθρώπους».

 

 

 Πρόκειται για έναν εσωτερικό μονόλογο με 36 σκηνές-κεφάλαια. Αποτελεί έναν διάλογο με τον εαυτό μας για θέματα, συναισθήματα, σκέψεις, έναν διάλογο που σπανίως ομολογούμε και δημοσιοποιούμε, έναν διάλογο για τους εσωτερικούς και εξωτερικούς μας δαίμονες.

Τις σελίδες του βιβλίου διατρέχουν σκέψεις σχετικά με τον εαυτό μας, τη ζωή μας, τις πολυεπίπεδες σχέσεις μας με τους άλλους. Το βιβλίο δεν είναι σκοτεινό, αλλά δίνει διέξοδο στον άνθρωπο προς το φως.

Ενδεικτικό το απόσπασμα: «Τόσα χρόνια καρκινοβατούσες και πίστευες σε έναν αόρατο Θεό. Όλα έρχονταν βολικά, ώσπου… Ώσπου, τι; Ξύπνησες ένα πρωί και είχαν χαθεί οι βολικές σου σκέψεις. Φόβος, τρόμος, κρύος ιδρώτας, απελπισία. Γιατί; Γιατί σε εμένα έκραξες. Αχ, πώς θα ζήσεις τώρα που ξύπνησες; Το έχεις ξεχάσει και αυτό. Ποιο; Το να ζεις. Παίρνεις αποφάσεις ανασυγκρότησης. Ψάχνεις τρόπους να πετύχεις τον σκοπό σου. Μάλλον πρέπει να κλειστείς στο κουτί σου, να κάνεις παρέα στη μοναξιά σου για κάποιο διάστημα. Να παλέψεις με τον εαυτό σου και τις ανασφάλειές σου μέχρι να ορθώσεις ξανά ανάστημα. Μέχρι να μπορέσεις να αντικρίσεις και πάλι κατάματα τον κόσμο. Μέχρι να… ποιος ξέρει…»

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως και μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα Public, την Πρωτοπορία,  το Nakas Book House, το Nakas Book Bazzar, το Εναλλακτικό βιβλιοπωλείο, το βιβλιοπωλείο Πατάκης, το βιβλιοπωλείο Ζαφειρίου καθώς και να το παραγγείλετε σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο επιθυμείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

 •   ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  MAGGIE REILLY Live in Athens !«Everytime we touch» a «Μoonlight Shadow» waiting «Τo France» Η «φωνή»
  Read More
 • 2002GR & Friends 45th Anniversary!Η μεγάλη γιορτή μιας μεγάλης μπάντας !! SPECIAL GUESTS: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ / ΕΚΕΙΝΟΣ & ΕΚΕΙΝΟΣΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΝΤΖΕΛΟΣ (ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ)ΚΑΤΙΑ ΣΑΜΑΝΤΖΗ
  Read More
 • O Hozier, ένας από τους πιο επιτυχημένους μουσικούς της δεκαετίας που διανύουμε, έρχεται στο Release Athens 2019, την Κυριακή 23
  Read More
 • What was your relationship with music in your childhood and when did you decide you wanted to be a singer?I
  Read More

dj party

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL