Σάββατο, 17 Αύγουστος 2019

01 costas tzanidakis dj

Παρουσίαση του βιβλίου "ψάχνοντας ανθρώπους"

Την Τετάρτη 24 Μαΐου στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του βιβλίου "ψάχνοντας ανθρώπους" της Μαρίας Σταυροπούλου στο Karuna Dhara στο Ψυχικό (πλησίον του μετρό Κατεχάκη).
Λίγα λόγια για το βιβλίο…..

Πόσοι και πόσοι δεν έχουμε διαλογιστεί με τον εαυτό μας, αλλά κρατάμε μέσα μας τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας, όλα ανέκφραστα; Αυτόν τον ανομολόγητο διάλογο με τον εαυτό μας παρουσιάζει η Μαρία Σταυροπούλου στο πρώτο της βιβλίο με τίτλο «ψάχνοντας ανθρώπους».

 

 

 Πρόκειται για έναν εσωτερικό μονόλογο με 36 σκηνές-κεφάλαια. Αποτελεί έναν διάλογο με τον εαυτό μας για θέματα, συναισθήματα, σκέψεις, έναν διάλογο που σπανίως ομολογούμε και δημοσιοποιούμε, έναν διάλογο για τους εσωτερικούς και εξωτερικούς μας δαίμονες.

Τις σελίδες του βιβλίου διατρέχουν σκέψεις σχετικά με τον εαυτό μας, τη ζωή μας, τις πολυεπίπεδες σχέσεις μας με τους άλλους. Το βιβλίο δεν είναι σκοτεινό, αλλά δίνει διέξοδο στον άνθρωπο προς το φως.

Ενδεικτικό το απόσπασμα: «Τόσα χρόνια καρκινοβατούσες και πίστευες σε έναν αόρατο Θεό. Όλα έρχονταν βολικά, ώσπου… Ώσπου, τι; Ξύπνησες ένα πρωί και είχαν χαθεί οι βολικές σου σκέψεις. Φόβος, τρόμος, κρύος ιδρώτας, απελπισία. Γιατί; Γιατί σε εμένα έκραξες. Αχ, πώς θα ζήσεις τώρα που ξύπνησες; Το έχεις ξεχάσει και αυτό. Ποιο; Το να ζεις. Παίρνεις αποφάσεις ανασυγκρότησης. Ψάχνεις τρόπους να πετύχεις τον σκοπό σου. Μάλλον πρέπει να κλειστείς στο κουτί σου, να κάνεις παρέα στη μοναξιά σου για κάποιο διάστημα. Να παλέψεις με τον εαυτό σου και τις ανασφάλειές σου μέχρι να ορθώσεις ξανά ανάστημα. Μέχρι να μπορέσεις να αντικρίσεις και πάλι κατάματα τον κόσμο. Μέχρι να… ποιος ξέρει…»

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως και μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα Public, την Πρωτοπορία,  το Nakas Book House, το Nakas Book Bazzar, το Εναλλακτικό βιβλιοπωλείο, το βιβλιοπωλείο Πατάκης, το βιβλιοπωλείο Ζαφειρίου καθώς και να το παραγγείλετε σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο επιθυμείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • Το Σάββατο 17 Αυγούστου η εφημερίδα ''ΤΟ ΚΑΡΦΙ'' δημοσιεύει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα του Κώστα Τζανιδάκη, με αφορμή τη συμπλήρωση 42
    Read More
  • Στις 16 Αυγούστου συμπληρώνονται 40 χρόνια από τότε που ο  ‘’βασιλιάς’’ εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κόσμο. Σε αυτό το μικρό
    Read More
  • ''Rock' n' Roll is here to stay'' on Speedwayradio every Monday from 15 September 19.00-20.00 (Greece), 17.00- 18.00 {UK), 18.00
    Read More

dj party

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL