''Rock 'n roll is here to stay, It will never die It was meant to be that way, Though I don't know why I don't care what people say, Rock 'n roll is here to stay'' - Danny & the Juniors

Τετάρτη, 21 Νοέμβριος 2018

crowd copy

63 χρόνια χωρίς τον ''Επαναστάτη με Αιτία''....

Ο James Dean δεν ήταν απλά ένας πολύ καλός ηθοποιός που έφυγε πρόωρα σε ηλικία 24 ετών, με αποτέλεσμα να χτιστεί γύρω του ένας μεγάλος μύθος. Ήταν ο άνθρωπος που μέσα από τις ταινίες του ενέπνευσε μία ολόκληρη γενιά, την ίδια ακριβώς στιγμή που ξεσπούσε η θύελλα του rock’ n’ roll. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο το γεγονός, ότι ενώ δεν είχε καμία ουσιαστική συμμετοχή σε αυτή τη μουσική, έγινε διαχρονικό σύμβολο για όλους τους θαυμαστές της! Ήταν τότε που ο Elvis έκανε τα πρώτα του βήματα στη Sun Records, όταν η μοίρα έπαιξε στον James Dean το χειρότερο παιχνίδι, με αποτέλεσμα οι δύο ΄΄Επαναστάτες με αιτία΄΄ να μην συναντηθούν ποτέ! Έφυγε απο τη ζωή  μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα, στις 360 Σεπτεμβρίου του 1955....

James Dean


Φιλμογραφία
    Fixed Bayonets 1951
    Sailor Beware 1952
    Has Anybody seen my Gal? 1952
    Trouble Along the way 1953
    Ανατολικά της Εδέμ - (East of Eden, 1955)
    Επαναστάτης Χωρίς Αιτία - (Rebel without a Cause, 1955)
    Ο Γίγας - (Giant, 1956)

 

 

Κώστας Τζανιδάκης

ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
6
12
17
30
Ημερομηνία : Παρασκευή, 30 Νοέμβριος 2018

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  •  Κυριακή 25η Νοεμβρίου 2018. Τι θα λέγατε για ζεστό τσάι, μουσική και χορό? Σε ένα πολύ ζεστό νέο φιλόξενο χώρο
    Read More
  • Ο Ντόναλντ Τραμπ τη Παρασκευή 16 Νοέμβριου απένειμε σε ειδική τελετή που έγινε στον Λευκό Οίκο, το Προεδρικό Μετάλλιο της
    Read More
  • Δύο απο τα σημαντικότερα σχήματα στην ιστορία του εγχώριου Rock'n'Roll μοιράζονται το stage για πρώτη φορά στην μακρόχρονη ιστορία τους!
    Read More
  •   ‘’Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε, τα χέρια θα περάσουμε στους ώμους, όμορφα τραγούδια για να θυμηθούμε και να γίνουμε
    Read More

dj party

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL